banneer
Dom > Proizvodi >> Uključivanje/isključivanje Grid sustavu

Snažni solarni sustav za kućnu primjenu

Snažni solarni sustav za kućnu primjenu

Detalji o proizvodu

Model FL-SHS01 FL-POWER-3500VA 24V FL-POWER-5000VA 48V
Solar Power Poly150w / 18V * 4pcs Poly250w / 30V * 4pcs Poly250w / 30V * 9pcs
GEL Deep Cycle Battery 200AH / 12V * 1 kom 200AH / 12V * 2 kom 200AH / 12V * 4 kom
kontrolor PWM 30A12V * 1 kom MPPT 60A 24V * 1 kom MPPT 60A 48V * 2 kom
Puna moć 1920W 3840W 7680W
inverter 1500VA 12V * 1 kom 3500VA 24V * 1 kom 5000VA 48V * 1 kom
Baterija nula 2 kom baterije u jednom kutiji 4 kom baterije u jednom kutiji

Kratak uvod


High Power Solar System

Solarni elektroenergetski sustav je nova vrsta uštede energije i ekološki prihvatljiv sustav. To je sustav koji koristi PV modula za pretvaranje sunčeve svjetlosti u električnu energiju. Izrađen je od PV modula, regulatora, baterije i pretvarača. Uglavnom se koristi u nekim područjima udaljenim i napajanja.
Solarni fotonaponski sustavi su vrlo pouzdani i čisti izvor električne energije koji može odgovarati širokom rasponu aplikacija kao što su stanovanje, industrija, poljoprivreda, stoka itd.
Solarni elektroenergetski sustav uglavnom se koristi za vožnju svih vrsta kućanskih električnih uređaja i uredske opreme, kako bi se riješila situacija nestašice električne energije bez električne energije ili ljudi koji žive ili rade na električnom problemu


Glavne prednostiHigh Power Solar System

1. Svi sustavi imaju LCD digitalni zaslon. (Može vidjeti radno stanje sustava, kao što su napon sustava, snaga sustava, struja punjenja itd.)
2. Svi sustavi imaju AC i DC izlaz, a također imaju AC punjač za backup.
3. Kada se struja isključi, može se automatski prebaciti i iskoristiti napajanje baterije za pokretanje opterećenja. Kada se napajanje također može automatski prebaciti i iskoristiti glavnu energiju (električni električni generator / električni generator), istodobno punjenje baterije.
4. Inverter je čisti pretvarač sinusnog vala, može uveličati induktivno opterećenje kao što je klima vrlo glatko.
5. Svaka komponenta ima jedan čip detektirati koji se zaštićuje. (Prekomjerna zaštita, niskonaponski alarm, zaštita od preopterećenja, zaštita od pregrijavanja, zaštita od kratkog spoja itd.)

6. Baterija za opciju, postoji mnogo vrsta baterija koje možete koristiti u sustavu, ne samo pomoću naše baterije.
7. Felicitysolarni solarni elektroenergetski sustav može lako ažurirati konfiguraciju, pružat ćemo Vam profesionalni savjet prema vašem zahtjevu.
8. Jednostavna instalacija, mi ćemo vam dati instalacijske datoteke i podatke.
9. Konkurentska cijena s visokokvalitetnim solarnim elektroenergetskim sustavom, profesionalnom tehnologijom i više funkcija od drugih tvrtki.
10. Sigurno i lijepo, naš inženjer je dizajnirao sustav profesionalnom tehnologijom.
11. Dugi vijek trajanja, bez problema i bez održavanja zbog komponenti sustava visoke kvalitete.


Opis proizvoda


High Power Solar System

(1) Modul solarne ćelije

Solarni moduli su glavni dio, ali i vrijednost najviših komponenti solarne elektroenergetske mreže, njegova je uloga pretvoriti sunčevu zračenu energiju u DC power.

(2) Regulator solarnog punjenja

Solarni regulator napajanja, također poznat kao "PV Controller", čija uloga daje modul solarne ćelije za prilagodbu i kontrolu snage, maksimiziranje napunjenosti baterije i odsutnost zaštite od napunjenosti baterije, efekta zaštite od prenapona. Postavite u veliku temperaturnu razliku, solarni regulator treba imati funkciju kompenzacije temperature.

(3) baterije

Njegov glavni zadatak je skladištenje energije baterije kako bi se osiguralo električno napajanje tijekom noći ili kišovito.

(4) Baterija i žice

Baterija je korisna za pohranu i korištenje baterije. I odabiremo posebne PV žice za solarni sustav.

(5) Inverterski pretvarači izvan mreže

Inverter pretvarača je osnovna komponenta off-grid sustava napajanja, odgovoran je za pretvaranje istosmjerne struje na izmjeničnu struju za korištenje AC opterećenja. Kako bi se poboljšala ukupna učinkovitost sustava za proizvodnju fotonaponske energije kako bi se osigurao dugoročno stabilan rad elektrane, izvedba pretvarača je vrlo važna.


Pitanja

P: Kako mogu odabrati solarni sustav za upotrebu?

O: Vaša ukupna električna potražnja (ili "opterećenje") može biti izračunata od strane vašeg instalatera. Morat ćete im dati informacije kao što su broj svjetala, uređaji itd. Tada prema vašem zahtjevu možemo izračunati prikladan za vas.

P: Koju vrstu solarnih sustava postoje?
O: Postoje dvije vrste solarnih sustava, izvan mreže i mrežnog povezivanja. Na mrežnim sustavima za povezivanje, koji se često nalaze u izgrađenim područjima, opskrba sunčevom energijom putem pretvarača izravno u kućanstvo ili mrežu električne energije ako sustav pruža više energije nego što je to potrebno kućnim potrebama. Sustavi rešetkastih mreža, također zasebni sustav, obično rade u udaljenim područjima, daleko od vodova za napajanje ili gdje opskrba može biti nepouzdana. Električna energija koju sustav generira obično se pohranjuje u baterijskoj banci koja se sastoji od dubokih ciklusa baterija koje su pogodne za ponavljanje parcijalnog punjenja i pražnjenja.
P: Kako mogu sam instalirati solarni sustav?
O: Felicityolarni solarni elektroenergetski sustav je jednostavan za instalaciju, možemo Vam osigurati spojni dijagram.
P: Što može utjecati na količinu primljene solarne energije?
O: Snaga dostupne solarne energije ovisi o dobu godine, dobu dana i geografskoj širini točke proizvodnje. Količinu proizvedene energije može dodatno utjecati količina prašine i vodene pare u zraku, te količinu oblaka.

P: Kakva vrsta baterije?
O: Felicitysolar baterija je dubinski ciklus bez održavanja GEL baterije, bolje od baterije olovne kiseline.
P: Kakvo je jamstvo za solarnu energiju?
O: nudimo vam 2 godine jamstva.
P: Koji su uvjeti plaćanja?
O: T / T, L / C, zapadna unija, paypal, jamstvo trgovine ili gotovina; 30% za polog, stanje 70% prije isporuke.
P: Što je vrijeme isporuke?
O: 3 radni dan sa zalihama nakon primitka uplate. Nema zaliha, 20 radnih dana nakon primitka uplate.Želite li veleprodajni solarni sustav velike snage za kućnu aplikaciju proizvedenu u Kini po niskoj cijeni od jednog od vodećih svjetskih proizvođača i dobavljača solarnih sustava na mreži? Opremljen produktivnom takvom tvornicom, FLYING LIGHTING uvijek je na usluzi.

Upit