banneer
Dom > Proizvodi

LED visoke uvali svjetlo kućište

Detalji o proizvodu

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA:

Q: Kako je životni vijek LED visoke uvala svjetiljke s AC direktno vozi tehnologija?

A: Zahvaljujući AC direktno vožnje tehnologija, eliminira prebacivanje napajanja koji utječe na životni vijek LED svjetiljke. Također štedi energiju skladišta (elektrolitski kondenzatori, transformatori, itd.) i visoke struje snage uređaja (npr. napajanje tranzistora, MOS tranzistora, itd). Prema tome, smanjuje vožnje gubitak i povećava iskoristivost. Vijek trajanja vožnje možete zaista odgovarati LED perli. Pod dobro hlađenje sustava upravljanja, životni vijek LED visoke uvala svjetiljke u potpunosti postići 50000 sati i više.

Q: LED High Bay svjetiljke s AC direktno tehnologije je zabranjeno izoliran, pa je to sigurno?

A: Većina niske snage visoke uvala led na tržištu koji imaju prespajanje napajanja koriste sobe izoliran topologije. Uostalom, izolirani sklopni napajanje je relativno niže u učinkovitost, većih dimenzija i skuplji u troškovima.

Uz to, 100% od naše AC izravno vožnje visoke uvala svjetla zadovoljavaju standard sigurnosti i jačanje izolacije test.

Q: Može vaš AC direktno vožnje visoke uvala svjetiljke biti prihvaćen od strane tržišta u pogledu titranje zraka?

A: Do sada nema nikakvih dokaza da titranje zraka 100Hz je štetno za ljudsko tijelo. Naši proizvodi su svi prošli Japan i nas LED standardni. Osim toga, mi također imaju ne-titranje rješenje koje dodaje se elektrolitički kondenzatori i prošlo CCC, CE certifikat.

==================================================================================

Naše osnovne kompetencije

1. proizvod temeljne tehnologije

A. Jednostavno, doista energetski učinkovit i podnošljiv:

Jednostavan i niže troškove:

Nema prespajanje napajanja, Spremi instalacija vozač i dovod energije.

Doista energetski učinkovit i podnošljiv:

U usporedbi sa redovito LED svjetiljke, naše AC direktno vožnje LED visoke Uvala ima veće svjetlosnog učinkovitosti, veći faktor snage, veći optički pretvorbe omjer, smanjiti lumen amortizacije (LD) manje radi trenutne i duži vijek trajanja.

To je manje od 3% lumena amortizacije godišnje, i manje od 20% lumena amortizacije za 8 godina. Mi smo zaista zelene i energetski učinkovite!

B. Siguran, pouzdan i jamstvo

Sva visoka uvala svjetla su dizajnirani kao širok raspon napona i sa OPC (Prenaponska zaštita spoja) kako bi se prilagodio kolebanje napona i različitih regija.

Naše LED visoke uvala svjetiljke ima odvodnike groma i udara, ima osigurač za zaštitu od prekomjerne struje i prekomjerne topline. Izolacija toplinska filma da bi se spriječilo curenje. I prošli su sve CE, CCC, RoHS, UL, FCC certifikata!

Kontrola porasta temperatura: 40 ° C, MOS tranzistora i IC su montirani zasebno za

osiguravaju stabilan rad IC.

Jamstvo: Kao čeznuti kao pet godina

C. Globalni jedini zastupnik AC direktno vožnje tehnologija za CAS

D. Industrija Trend: AC direktno vožnje LED visoke zaljev je nepovratno trend, definitivno će postati mainstream proizvoda na tržištu u bliskoj budućnosti!


Upit