banneer
Dom > O nama


330701206778938148.jpg

Flying Lighting, vodeći proizvođač vanjskog svjetla u Kini, nastoji biti inovativni brend, ovisno o našoj snažnoj tehnološkoj prednosti.

Znanost će stvoriti budućnost. U 2015. godini, Flying Lighting uspostavila je stratešku suradnju s Kineskom akademijom znanosti (CAS), koja predstavlja najvišu razinu znanosti i tehnologije u Kini. Početkom 2016. godine Flying Lighting objavio je novi LED LED SVJETLO s AC DIRECT DRIVING. Nova ekskluzivna tehnologija LED AC DIRECT DRIVING dolazi izravno od CAS-a i otvara trend u LED rasvjetnoj industriji. Na temelju dugogodišnjeg iskustva na proizvodnji i razvoju ulične svjetlosti, u 2016. godini Flying Lighting objavljuje svoj inteligentni ulični svjetlosni i revalentni sustav. tehnologija i bogato iskustvo privlače puno fucosa iz cijelog svijeta.


Posjedujemo tvornicu s više od 3000 M2 i dva prodajna mjesta u gradu Guzhen, gradu svjetla. Ukupno 200-300 radnika, 15-20 R & D osoblja i više od 20 marketinških osoblja. Biti ISO9001 i ISO 14001 poduzeće, Flying Lighting osigurava visoku kvalitetu, pouzdanu i zelenu LED vanjsku rasvjetu kako domaćim tako i inozemnim kupcima.

Flying Lighting osvjetljava sveobuhvatan raspon LED svjetala, uključujući LED svjetla s velikim osvjetljenjem, solarna ulična svjetla, LED ulična svjetla, kineske stilu svjetiljke, magnolijske svjetiljke, LED svjetla za krajolik, LED vrtna svjetla, svjetla za rast biljaka i rješenja LED rasvjete krajolika.

Posjedujemo sve veći popis vrlo sretnih domaćih i inozemnih klijenata. Zapravo, idemo korak dalje gdje je to moguće OEM i ODM narudžbi za velike projekte gdje su potrebne jedinstvene specifikacije.